The Repository of VNAU

MAIN | BY YEARS | COLLECTIONS| BY TYPES| BY DEPS | SEARCH| LOGIN | ABOUT| RSS |

Кафедра Біоінженерії, біо- та харчових технологій

ID TITLE AUTHOR (s) TYPE YEAR RANK
35588 Development of technology of cooked sausages with a changed fatty acid composition for military personnel in the Armed Forces of Ukraine Savinok O., Novgorodska N., Ovsienko S. СSc 2023 28
35472 Управління якістю харчових продуктів. Методичні вказівки до виконання самостійної роботи для підготовки здобувачів вищої освіти факультету технології виробництва, переробки та робототехніки у тваринництві, галузі знань 18 «Виробництво та технології» спеціа Коляновська Л.М. Мв 2024 2
35471 Управління якістю харчових продуктів. Методичні вказівки до виконання практичних занять для підготовки здобувачів вищої освіти факультету технології виробництва, переробки та робототехніки у тваринництві, галузі знань 18 «Виробництво та технології» Бондар М.М., Коляновська Л.М. Мв 2024 1
35470 Управління якістю харчових продуктів. Програма навчальної дисципліни. Рівень вищої освіти другий (магістерський), галузь знань 18 «Виробництво та технології» Коляновська Л.М. Нп 2024 0
35469 Методичні рекомендації до виробничої практики для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП «Харчові технології» спеціальності 181 «Харчові технології» Берник І.М., Соломон А.М., Коляновська Л.М., Новгородська Н.М., Овсієнко С. Мв 2023 4
35468 Експертиза та товарознавство харчових продуктів. Методичні вказівки до виконання практичних занять для підготовки здобувачів вищої освіти факультету технології виробництва, переробки та робототехніки у тваринництві, галузі знань 18 «Виробництво та технолог Коляновська Л.М. Мв 2024 0
35466 Експертиза та товарознавство харчових продуктів. Методичні вказівки до виконання самостійної роботи для підготовки здобувачів вищої освіти факультету технології виробництва, переробки та робототехніки у тваринництві, галузі знань 18 «Виробництво та техноло Коляновська Л.М. Мв 2024 0
35465 Новітні системи та способи переробки продукції тваринництва. Методичні вказівки до виконання практичних занять для підготовки здобувачів вищої освіти факультету технології виробництва, переробки та робототехніки у тваринництві денної та заочної форми навча Коляновська Л.М. Мв 2024 0
35464 Ресурсозберігаючі технології переробки продукції тваринництва. Методичні вказівки до виконання практичних занять студентів для підготовки здобувачів вищої освіти факультету технології виробництва, переробки та робототехніки у тваринництві денної та заочної Главатчук В.А., Коляновська Л.М. Мв 2024 0
35463 Експертиза та товарознавство харчових продуктів. Програма навчальної дисципліни Рівень вищої освіти другий (магістерський), галузь знань 18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 Харчові технології, освітньо-професійна програма Харчові технології Коляновська Л.М. Нп 2024 0
35462 Біологічно активні речовини в харчових технологіях. Методичні вказівки до самостійної роботи для для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) освітнього рівня галузі знань 18 «Виробництво та технології» спеціальності 181 «Харчові технології». Вінн Новгородська Н.В. Коляновська Л.М. Мв 2024 0
35461 Біологічно активні речовини в харчових технологіях. Методичні вказівки до виконання практичних робіт для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) освітнього рівня галузі знань 18 «Виробництво та технології» спеціальності 181 «Харчові технології». Новгородська Н.В., Коляновська Л.М. Мв 2024 0
35336 Ультразвукова гомогенізація у виробництві молочних продуктів Луговський О.Ф., Берник І.М., Гришко І.А., Желяскова Т.М., Желясков В.П. Сун 2023 33


"Socrates" System  |   VNAU official site Copyright © 2013, coding by Y.Palamarchuck, design by R.Yatskovska